تولید سالانه ۱۵۰۰ تن گوشت بوقلمون در لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سالانه ۱۵۰۰ تن گوشت بوقلمون در استان تولید می‌شود.

به گزارش آوای کاسیان، اسفندیار حسنی‌مقدم با اشاره به این که لرستان یکی از ۱۰ استان برتر کشور در زمینه پرورش ماکیان است، اضافه کرد: با توجه به اقلیم مناسب لرستان، ۱۷ واحد صنعتی پرورش بوقلمون در ۷ شهرستان آن با ظرفیت ۷۵ هزار قطعه جوجه‌ریزی در هر دوره فعال هستند که سالانه ۱۵۰۰ تن گوشت بوقلمون تولید می‌کنند.

وی گفت: یکی از بخش‌هایی که طی چند سال اخیر در استان به واسطه تغییر الگوی مصرف جامعه از گوشت قرمز به گوشت‌های سفید و کم چرب توسعه پیدا کرده حوزه پرورش ماکیان به ویژه گوشت بوقلمون بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود: خوشبختانه با توجه به نیاز مبرم کشور واحدهای تولید جوجه‌های یک روزه مادر ایجاد شده و کشور را از واردات جوجه یک‌روزه بی‌نیاز کرده است.

حسنی‌مقدم مشکلات این حوزه را نبود سیستم کشتارگاهی، قطعه بندی، فرآوری و بسته‌بندی و به طبع آن فروش و بازاریابی این محصول عنوان کرد و افزود با رایزنی‌های انجام شده واحد‌های فعال این حوزه در قالب یک تشکل و با بستن قرارداد با یک کشتارگاه، مشکل کشتار این واحدهای تولیدی مرتفع خواهد شد.

وی در پایان گفت: از سرمایه گذاران جهت احداث کشتارگاه صنعتی حمایت می‌کنیم.